• buitenleven_header8.jpg
  • buitenleven_header7.jpg
  • buitenleven_header6.jpg
  • buitenleven_header1.jpg
  • buitenleven_header4.jpg
  • buitenleven_header5.jpg
  • buitenleven_header3.jpg
  • buitenleven_header2.jpg

Buitenleven

Inter-form heeft een uitgebreidt assortiment producten voor uw terras. Bekijk hier enkele voorbeelden.
Heeft u vragen? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom!

Outdoor Living

De naam Outdoor Living is een bewuste keuze: deze aluminium constructie creëert een comfortable buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam vertoeven is.

Lees verder

Terrasoverkappingen

Met de terrasoverkapping creëren we een aangenaam buitenverblijf met een aantal zeer waardevolle toepassingen. Niet alleen verlengt het uw zomerseizoen maar daarbuiten is de terrasoverkapping ook te gebruiken als een systeem met vele mogelijkheden, zoals het opbergen van uw tuinmeubilair of het gebruik als carport. Hierdoor geeft een terrasoverkapping een echte meerwaarde aan uw woning.

Lees verder

Carports

Een Carport van Inter-form biedt bescherming tegen weersinvloeden op uw auto, maar kan er ook zeker voor zorgen dat u droog binnenkomt en de boodschappen uit uw auto kunt halen.Zeker in de wintermaanden mist u het gemak van een carport, maar ook in de zomer biedt een carport veel voordelen. Denk aan de vermindering van zonlicht en vogel- en of andere uitwerpselen op uw auto.

Lees verder

Glaswanden / Balkonbeglazing

Met een glaswandsysteem van Inter-form creëert u buiten een heerlijk beschut terras of balkon. De wanden vergroten uw leefruimte, doordat u nog vaker en langer van uw terras kunt genieten. Zelfs in het voor- en najaar. Een glaswand reduceert bovendien omgevingslawaai, waardoor u heerlijk tot rust kunt komen.

Lees verder

Schuttingen

Met een windscherm / Schutting van Inter-form kunt u heerlijk beschut genieten van uw tuin, terras of balkon. Het glazen scherm houdt de wind tegen, maar laat het zonnetje door. Kortom: u creëert de meest aangename omstandigheden om lekker buiten te zitten.

Lees verder

Windschermen

De Inter-Form windschermen zijn ideale zij afschermingen tegen zon, wind en inkijk op uw terras of balkon. Het uittrekken kan met de verstelbare handgreep tot 400 cm vastgezet worden. Voor het vastzetten zijn verschillende mogelijkheden voorhanden.

Lees verder

Terrasverwarming

Met een terrasverwarming van Inter-form kunt u voortaan 's avonds nog langer genieten van uw terras. Wanneer de avonden wat kil en klam worden is dit de ideale manier om lekker lang van uw avonden te genieten. Omdat het gebruik van de terrasverwarming "slechts" om een paar uurtjes gaat, blijven de kosten minimaal en wegen niet op tegen de voordelen van het product.

Lees verder