• buitenleven_header1.jpg
  • buitenleven_header8.jpg
  • buitenleven_header3.jpg
  • buitenleven_header6.jpg
  • buitenleven_header5.jpg
  • buitenleven_header2.jpg
  • buitenleven_header4.jpg
  • buitenleven_header7.jpg

Outdoor Living

De naam Outdoor Living is een bewuste keuze: deze aluminium constructie creëert een comfortable buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam vertoeven is.Enkele voorbeelden zijn:

B200 Outdoor living of Verano V850 Varese
Hiervoor zorgt een lamellendak waarvan de 160° oriënteerbare lamellen de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect kunnen afstellen op alle weersomstandigheden.
Zonregulerend lamellendak: meer dan zonwerend
Met een simpele druk op de afstandsbediening kantelen de lamellen en zorgen zij voor een optimale zoninval, schaduw en ventilatie. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco.

B300 Outdoor Living
De Outdoor Living B-300 combineert een waterdicht en zonwerend vouwdak met een strakke aluminium constructie. Dat resulteert in een flexibele buitenruimte waar het ook in de tussenseizoenen aangenaam zitten is.

B400 Outdoor Living
De Outdoor Living B-400 creëert een comfortabele buitenruimte waar het vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot laat in het najaar heerlijk vertoeven is.

Het Topscreen dak kan volledig geopend worden om van een exclusief vakantiegevoel te genieten. De Outdoor Living B-400 module sluit mooi aan bij elke bouwstijl. Modern of klassiek, deze vrijstaande of aan het terras aangebouwde constructie geeft elke woning een extra dimensie.

Een waterdichte bescherming
In gesloten toestand bieden de outdoor living producten een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.

Windvaste ZIP screens
Als extra bescherming kunnen deOutdoor Living producten aan elke zijde uitgerust worden met windresistente ZIP screens. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden elk apart draadloos aangestuurd.

Vrijstaand, aangebouwd of gekoppeld modules
De Outdoor Living producten kunnen zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken. Bovendien kunnen meerdere modules aan elkaar gekoppeld worden. Met afmetingen die kunnen variëren tot 7m breed en 7m lang is de B-200 Outdoor Living zowel voor particuliere klanten als handelszaken en de horeca een interessante terrasoverkapping. Voor nog grotere oppervlakken kunnen meerdere modules aan elkaar gekoppeld worden.

2 standaard kleuren
De Outdoor Living producten worden standaard geleverd in twee kleuren: RAL 7016 antracietgrijs structuur en Brustor wit structuur. Bovendien kan het frame en het lamellendak in een afzonderlijke kleur geleverd worden.

Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

Eenvoudig te bedienen
Tenslotte kan je de Outdoor Living producten, de screens, de verlichting en de elektrische verwarming eenvoudig bedienen met een afstandsbediening.

Wij verkopen de Outdoor Living producten o.a. van de merken Brustor, Verano en Verasol.

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.

Terug naar het overzicht