• buitenleven_header4.jpg
  • buitenleven_header5.jpg
  • buitenleven_header3.jpg
  • buitenleven_header1.jpg
  • buitenleven_header6.jpg
  • buitenleven_header8.jpg
  • buitenleven_header7.jpg
  • buitenleven_header2.jpg

Schuttingen

Met een windscherm / Schutting van Inter-form kunt u heerlijk beschut genieten van uw tuin, terras of balkon. Het glazen scherm houdt de wind tegen, maar laat het zonnetje door. Kortom: u creëert de meest aangename omstandigheden om lekker buiten te zitten.

Met een aluminium schutting van Inter-form creëert u een prachtige tuin. De schutting biedt u de privacy en rust om buiten van uw vrije tijd te genieten. Dankzij het mooie strakke uiterlijk en volop variatiemogelijkheden wordt uw tuin uw eigen unieke plek. Naast aluminium schuttingen zijn er ook aluminium poorten en balustrades.Terug naar overzicht

Enkele voorbeelden:

V730-biarritz
Het V730-Biarritz windscherm kent eindeloze mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit hoeveel panelen het windscherm moet bestaan: één, twee of drie panelen. Het onderste paneel kan bovendien uitgevoerd worden in volkern (Trespa), waardoor de inkijk kan worden beperkt.
Het is mogelijk meerdere V730-Biarritz windschermen aan elkaar te koppelen. Zo kunt u zelf bepalen hoe lang de afscheiding wordt. Ook bijzonder handig: in combinatie met de V780-Jondal hoekafdichting kan de V730-Biarritz gebruikt worden om terrasoverkappingen mee af te sluiten.

V745-lüderitz
Het bijzondere aan het V745-Lüderitz windscherm is dat het scherm beweegbaar is. Dit houdt in dat u dit windscherm, afhankelijk van de weersomstandigheden, in of uit kunt schuiven. Door deze functie is de V745-Lüderitz ideaal als terrasafscheiding

V750-martinique
De V750-Martinique aluminium schuttingen, poorten en balustrades hebben een strak uiterlijk, zijn zeer sterk en solide, licht in gewicht en hebben een lange levensduur. Hierdoor passen ze in elke tuin.
De variatiemogelijkheden zijn eindeloos, zodat u de schutting naar persoonlijke smaak en wens samen kunt stellen.

Schuttingen Verasol
Deze schuttingen zijn het juiste product om uw tuin op een onderhoudsvrije manier af te scheiden .

Modulair op te bouwen
De schuttingen zijn modulair op te bouwen in breedte en hoogte. Tevens kan voor verschillende vlakindelingen worden gekozen,zoals combinatie aluminium/composiet, aluminium/polycarbonaat en vol aluminium.

Voor elk gewenste tuinstijl is er altijd wel een passende combinatie mogelijk.

Wij verkopen de Schuttingen o.a van de merken Verano en Verasol.

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.

Terug naar het overzicht