• buitenleven_header4.jpg
  • buitenleven_header2.jpg
  • buitenleven_header3.jpg
  • buitenleven_header7.jpg
  • buitenleven_header1.jpg
  • buitenleven_header8.jpg
  • buitenleven_header5.jpg
  • buitenleven_header6.jpg

Glaswanden / Balkonbeglazing

Met een glaswandsysteem van Inter-form creëert u buiten een heerlijk beschut terras of balkon. De wanden vergroten uw leefruimte, doordat u nog vaker en langer van uw terras kunt genieten. Zelfs in het voor- en najaar. Een glaswand reduceert bovendien omgevingslawaai, waardoor u heerlijk tot rust kunt komen.

Van balkon tot loggia
Bestaande balustrades van glas of steen, kunnen met profielloze glazen elementen of met vaste glazen elementen van Inter-form worden uitgerust. Zo krijgt u een lichtovergoten en wind dichte loggia, welke zich afhankelijk van het toegepaste systeem rondom laat openen.

Vaste beglazing

Geprofileerde vaste beglazing van Inter-form vormt een solide transparante bescherming. In combinatie met profielloze glazen schuifwanden wordt uw balkon een goed beschermde transparante ruimte.

Volglazen schuifelementen

Indien uw balkon aan de overeenkomstige vrijwaringseisen voldoet, kunt u ook kiezen voor volglazen schuifelementen van bodem tot plafond. Zo geniet u bij mooi weer van maximale openingsmogelijkheden.

Van terrasoverkapping tot tuinkamer

Lichtlopende-schuifwand
Openen van alle kanten: de lichtlopende schuifwand laat zich makkelijk verschuiven en overtuigt door een buitengewoon lichte bediening. Daarbij laten de elementen zich sluiten door middel van één enkele handgreep.
De comfortabele schuif-draaiwand
Opening rondom: de comfortabele schuif-draaiwand laat zich element voor element rondom openen. De elementen worden naast elkaar in één of beide hoeken weggeschoven en als pakket naar binnen of buiten weggeklapt.
Multi-comfortabele vouwwand
Maximale flexibiliteit: De nieuwe multicomfortabele vouwwand w49-c biedt grenzeloze mogelijkheden. De wanden kunnen op talloze manieren verschoven worden en een opening kan overal worden gecreëerd.

Zijwanden
Met de zijwanden van Inter-form kan een terrasoverkapping aan de zijkanten met vaste beglazing worden afgesloten. Zo ontstaat er een mooie en beschutte ruimte met veel glas en licht die de perfecte overgang vormt tussen natuur en woning. De glasafdichting kent een rechte en een schuine variant. Zo kan een terrasoverkapping altijd naadloos worden afgesloten. Bovendien is er ook een spiekozijn. Deze kan geplaatst worden op een scheidingsmuur of rechte glaswand.

Schuifpui
De schuifpui van Inter-form is een perfect product, waarmee u het uiterste woongenot uit een terrasoverkapping kunt halen. In combinatie met de zijwanden kunt u met de schuifpui een terrasoverkapping volledig omtoveren tot een sfeervolle tuinkamer. Zo kunt u beschut tegen alle weersinvloeden genieten van het "Buitenleven".
De schuifpui maakt het mogelijk de terrasoverkapping gedeeltelijk te openen wanneer het weer dat toelaat. De binnenruimte staat dan direct in contact met buiten, zodat u volop kan genieten van alle elementen uit de natuur.

Wij verkopen de glassystemen o.a. van de merken Verano, Verasol, Stobag en Weinor

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.

Terug naar het overzicht