• garagedeuren_header1.jpg

Garagedeuren

Inter-Form heeft jarenlange ervaring in het leveren en monteren van garagedeuren. Met de uitbreiding in het assortiment van het merk Hormann naast Verano kan Inter-form zich met recht specialist in garagedeuren noemen.

Onze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn robuust en geven tocht geen kans. Zo creëert u een goed geïsoleerde en veilige garage. En niet onbelangrijk: u bespaart energie.

Inbraakwerend
Een garagedeur van Inter-form is inbraakwerend en dus uitermate veilig. Indien buitenstaanders de garagedeur trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren. Bovendien hoeft u niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie.

Maatwerk
Een Inter-form garagedeur wordt op maat gemaakt. Zo past de garagedeur altijd naadloos in uw garage. Bovendien zijn er verschillende panelen, zodat u de garagedeur helemaal kunt afstemmen op uw smaak. Kies voor een strak, glad paneel of voor een paneel waarin een profiel is verwerkt. Er zijn gestreepte profielen (met horizontale groeven) en een profiel met een rechthoekig reliëfvlak (een cassettemotief).

Isolerend
Wilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt? Dan weet u de garagedeuren van Verano® op hun waarde te schatten. Deze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geïsoleerd, de panelen zijn 42mm. dik en zijn uiterst comfortabel in de bediening.

Motoren en besturingen
Wanneer u thuiskomt wilt u door een druk op de knop uw garagedeur automatisch openen. Feilloos en veilig.

Inter-form levert de Garagedeuren o.a. van de merken Hormann en Verano.

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.Terug naar overzicht