• raamdeco_header5.jpg
  • raamdeco_header3.jpg
  • raamdeco_header2.jpg
  • raamdeco_header1.jpg
  • raamdeco_header4.jpg

Raamdecoratie

Inter-form heeft een uitgebreidt assortiment raamdecoratie. Bekijk hier enkele voorbeelden.
Heeft u vragen? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom!

Luxaflex

 

 

Shutters

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder alternatief voor jaloezieën of gordijnen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden u alle privacy. Klassiek, barok, modern, landelijk, shutters passen in ieder interieur.

Lees verder

(Duo)Rolgordijnen

Duo Rolgordijnen

Het duo rolgordijn combineert sfeer en stijl in één uniek product. Pure fashion voor je raam!
Het duo rolgordijn, het pronkstuk onder onze rolgordijnen. Het duo rolgordijn combineert het beste van twee klassiekers. Namelijk de stijl van het originele rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jaloezie.

Lees verder

Jaloezieën

Inter-form horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in aluminium, hout, textiel en kunststof. Bovendien heeft u een keuze uit meer dan 220 kleuren. Bent u op zoek naar raamdecoratie voor een speciaal raam? Inter-form adviseert u hier graag over!

Lees verder

Duette en plisse

Inter-form verkoopt diverse plissé- en duette gordijnen. Deze zijn toepasbaar voor vrijwel elk raam. Naast functioneel zijn ze ook erg sfeervol. U heeft keuze uit een uitgebreide stoffencollectie in 231 kleuren.

Lees verder

Vouwgordijnen

Kiest u voor vouwgordijnen dan kiest u voor sfeer. De collectie biedt een keuze uit maar liefst 8 modellen dus voor elk interieur is er een passend vouwgordijn. Met een aanbod van 300 prachtige stoffen en veel decoratieve mogelijkheden kunt u uw vouwgordijn perfect op uw eigen wensen afstemmen.

Lees verder

Paneelgordijnen

Inter-form heeft een uitgebreide collectie paneelgordijnen. Deze zijn gemaakt van brede verticale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden. De collectie biedt een ruime keuze in transparante, uni, structuur en gedessineerde stoffen in diverse kleurstellingen.

Lees verder

Gordijnen

Gordijnen zijn stijlvol en decoratief. Ze zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. Met een keuze uit meer dan 300 stoffen is de collectie eindeloos compleet. Bent u op zoek naar raamdecoratie voor een speciale kamer? Inter-form adviseert u hier graag over!

Lees verder

Lamellen

Inter-form biedt U een brede collectie lamellen. Door het ruime assortiment is er voor ieder interieur een passende oplossing, thuis én op de werkplek! Er is een breed scala aan sfeervolle kleuren en dessins. De Inter-form lamellen worden perfect voor u op maat gefabriceerd.

Lees verder

Horren

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Inter-form is dé specialist op het gebied van alle soorten horren. De horren worden voor u op maat gemaakt van alleen de beste materialen en zijn in princiepe voor ieder type raam of deur leverbaar.

Lees verder

Velux dakramen

Een Velux dakraam is een begrip. Velux levert al meer dan 60 jaar kwalitatief hoogwaardige dakramen. Dankzij de ongeëvenaarde productkenmerken kunt u genieten van de ideale combinatie van heel veel daglicht, frisse lucht en een groots uitzicht. Kortom de perfecte omstandigheden voor uw woning.

Lees verder