• raamdeco_header5.jpg
  • raamdeco_header4.jpg
  • raamdeco_header1.jpg
  • raamdeco_header2.jpg
  • raamdeco_header3.jpg

(Duo)Rolgordijnen

Duo Rolgordijnen

Het duo rolgordijn combineert sfeer en stijl in één uniek product. Pure fashion voor je raam!
Het duo rolgordijn, het pronkstuk onder onze rolgordijnen. Het duo rolgordijn combineert het beste van twee klassiekers. Namelijk de stijl van het originele rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jaloezie.


Prachtige stoffen
De collectie bevat meer dan 90 prachtige, kwalitatief hoogwaardige stoffen in de trendy kleurgroe-pen wit, beige, bruin, grijs en taupe. Veel stoffen hebben een rijke textieluitstraling. Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar met diverse baanbreedtes, van 4,5 cm (S) tot 40 cm (XXL). De collectie biedt een uitgebreide keuze in decoratieve zon- en/of lichtwerende stoffen van transparant tot verduisterend. Zo bepaal je de uitstraling in je interieur die jij wenst!

Kies uw eigen lichtinval
Het duo rolgordijn is een uniek product. De variatie in lichtinval die het duo rolgordijn biedt is eindeloos. Het bestaat uit twee stoflagen, met horizontale transparante en niet-transparante banen, die kunnen bewegen ten opzichte van elkaar.
Luxe wevingen
In deze collectie zijn enkel de meest luxe stoffen en de mooiste kleuren zijn opgenomen. Er is keuze uit stoffen met verschillende wevingen, van heel grof tot fijn.

Mooie uitvoeringen
Je kunt je duo rolgordijn naar jouw unieke smaak uit laten voeren. Als je houdt van extra luxe en stijl, dan zal de design uitvoering je zeker aanspreken. Of kies voor een mooie koof in wit, aluminium, antraciet, beige of zwart. Heb je erg brede ramen? Dan is het nieuwe twee-in-één montageprofiel ideaal. Ben je benieuwd naar deze en andere uitvoeringen? Onze raamdecoratie specialisten bij jou in de buurt laten graag alle mogelijkheden zien!

Rolgordijnen

Nieuwe rolgordijnen collectie
De nieuwe rolgordijnen collectie is geinspireerd op modetrends die gepresenteerd worden op de catwalk. Inspirerend, onderscheidend en very fashionable!

 

Rolgordijnen verduisterend en lichtdoorlatend
De rolgordijnen hebben de sfeer van glamour, attitude en exclusiviteit meegekregen, door het gebruik van hippe accessoires en bijzondere stoffen en stiksels in flitsende trendkleuren! Je kunt kiezen uit maar liefst twee uitgebreide collecties: Rolgordijnen Verduisterend en Rolgordijnen Lichtdoorlatend.

Sprankelende modetrends
Als toevoeging aan de collectie is er een groot aantal rolgordijnmodellen toegevoegd op basis van de sprankelende modetrends Denim, Heritage, Poetry en Colour Blocking.

Tailor Made
De collectie biedt de mogelijkheid om zelf je eigen rolgordijn samen te stellen. Helemaal naar jouw wens. Kies voor een stiksel in een bepaalde kleur, een bijzondere onderlat, ringen of een traditionele schulp. Persoonlijker kan niet!

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor een speciaal raam? Inter-form adviseert u hier graag over!

Inter-form levert de (Duo)Rolgordijnen o.a. van de merken Bécé, Luxaflex en Verano.

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.
Terug naar overzicht