• raamdeco_header5.jpg
  • raamdeco_header3.jpg
  • raamdeco_header1.jpg
  • raamdeco_header4.jpg
  • raamdeco_header2.jpg

Jaloezieën

Inter-form horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in aluminium, hout, textiel en kunststof. Bovendien heeft u een keuze uit meer dan 220 kleuren. Bent u op zoek naar raamdecoratie voor een speciaal raam? Inter-form adviseert u hier graag over!

Collectie
Deze collectie inspireert. Ooit al wel eens bamboe voor uw ramen gehad? Of horizontale jaloezieën van kunststof die een prachtige lichtinval geven? Ontdek wat de Inter-form horizontale jaloezieën te bieden hebben!

Aluminium, de klassieker
Warm, sfeervol of modern
De horizontale jaloezie is modieuzer dan ooit tevoren! Onze nieuwe collectie horizontale jaloezieën biedt eindeloze variaties door de vele materialen en kleuren. Kies voor aluminium, transparante kunststof of hout.

Eindeloze variaties
Horizontale jaloezieën zijn er met een lamelbreedte van 16 mm tot 70 mm, afhankelijk van het materiaal dat je kiest. Als je een elegante uitstraling in je interieur wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. De 70 mm horizontale jaloezie geeft juist een stoer effect! Maak je horizontale jaloezie extra persoonlijk met bijpassend of contrasterend ladderband en/of door te kiezen voor een retro of design boven- en onderafwerking.

Vochtbestendige jaloezieën
De nieuwe collectie biedt aluminium horizontale jaloezieën die zeer geschikt zijn voor badkamers en keukens, omdat zij vochtbestendig zijn. Bovendien zijn zij gemakkelijk schoon te houden met een vochtige doek, wat ideaal is in deze ruimtes.

Vlinder jaloezieën
De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. De speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde en hebben een breedte van 50 mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. Als je een parket- of laminaatvloer hebt, werkt een vlinderjaloezie tevens geluiddempend.

Eenvoudige bediening
Je kunt de vlinderjaloezie eenvoudig bedienen. Met een optrekkoord/ketting trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem neer, met het tuimelkoord vouw je de lamellen open of sluit je ze weer. Zo bepaal je zelf eenvoudig de inval en de intensiteit van het licht.

De vele opvallende items geven letterlijk kleur aan de collectie.

Hout, een warme uitstraling
Van Budgetline tot Topline en van Bamboo lamellen tot lamellen met het FSC© keurmerk (SGS-COC-1882)*. Deze collectie is overcompleet.

Anders dan anders
Zou u het ook zo graag eens helemaal anders doen? Uw huis een compleet ander look geven? Denk dan eens aan wat horizontale jaloezieën te bieden hebben. Binnen de aluminium collectie kunt u bijvoorbeeld uw eigen jaloezie ontwerpen met een kleurencombinatie naar keuze. Alles is mogelijk. Wat betreft ladderband, zijn er ook geen beperkingen. U kunt kiezen voor een bijpassende kleur óf een gedurfde contrasterende kleur. De collectie bevat opvallende bedieningsmogelijkheden en de populaire Retro uitvoering. Uw horizontale jaloezie in de Retro uitvoering krijgt een design houten boven- en onderbak.

*Het FSC keurmerk garandeert dat het hout van deze lamellen uit goed beheerde bossen komt. Goed bosbeheer volgens FSC wil zeggen dat aan de hoogste eisen wordt voldaan op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied.

Inter-form levert de jaloezieën o.a. van de merken Bécé, Luxaflex, Verano en Jasno.

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.


Terug naar overzicht