• raamdeco_header4.jpg
  • raamdeco_header5.jpg
  • raamdeco_header1.jpg
  • raamdeco_header3.jpg
  • raamdeco_header2.jpg

Vouwgordijnen

Kiest u voor vouwgordijnen dan kiest u voor sfeer. De collectie biedt een keuze uit maar liefst 8 modellen dus voor elk interieur is er een passend vouwgordijn. Met een aanbod van 300 prachtige stoffen en veel decoratieve mogelijkheden kunt u uw vouwgordijn perfect op uw eigen wensen afstemmen.

Klassiek of juist modern, deze collectie zal u niet teleurstellen. Bent u op zoek naar raamdecoratie voor een speciaal raam? Inter-form adviseert u hier graag over!

Collectie
De collectie bevat de meest trendy dessins zoals bijvoorbeeld de Oxford-ruit. De wat chiquere stoffen geven uw vouwgordijn klasse. Wat te denken van chenille stoffen en stoffen in suede look? De stoffen uit de vouwgordijnen collectie zijn van eerste klas kwaliteit. Er zijn hoge eisen gesteld aan onder andere kleurechtheid en krimp.
Van alle stoffen uit deze collectie kunt u ook gordijnen bestellen. Combineren was nog nooit zo eenvoudig!

Uitvoeringen
De collectie biedt een keuze uit 8 verschillende modellen. De 2 modellen zonder baleinen hebben een nonchalante uitstraling. De 5 modellen met baleinen hebben een wat strakker uiterlijk. Het bloezend vouwgordijn is geheel nieuw. De stof van dit vouwgordijn valt aan de voorzijde in soepele horizontale plooien, ook als het vouwgordijn geheel is neergelaten.

Decoratief
Met de vele decoratieve mogelijkheden creëert u uw persoonlijke vouwgordijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor één van de 3 verschillende volants. De volant normaal, de volant met ringen en de volant met roede. Wilt u een volant met ringen dan kunt u kiezen uit 5 ringkleuren, 2 ringmaten en 3 verschillende modellen. In ring in het midden, 3 ringen in het midden of ringen over de gehele breedte van het vouwgordijn.
Voor de volant met roede heeft u een keuze uit 7 verschillende roedes. Ook kunt u kiezen voor een decoratieve bies. Bijvoorbeeld in een contrasterende kleur.

Inter-form levert de vouwgordijnen o.a. van de merken Bécé, Luxaflex, Verano en Vriesco.

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.Terug naar overzicht