• raamdeco_header1.jpg
  • raamdeco_header4.jpg
  • raamdeco_header5.jpg
  • raamdeco_header2.jpg
  • raamdeco_header3.jpg

Duette en plisse

Inter-form verkoopt diverse plissé- en duette gordijnen. Deze zijn toepasbaar voor vrijwel elk raam. Naast functioneel zijn ze ook erg sfeervol. U heeft keuze uit een uitgebreide stoffencollectie in 231 kleuren.

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor een speciaal raam? Inter -form adviseert u hier graag over!

Plissé
Het gevarieerde aanbod bevat moderne unikleuren en eigentijdse dessinstoffen. De lichtinval wordt bepaald door de transparantie van de stof. Met transparante stoffen kan er door de stof heen gekeken worden. De lichtdoorlatende stoffen laten nog wel licht door, maar zijn zichtdicht. Voor nagenoeg 100% verduistering kunt u kiezen voor de verduisteringsstoffen. Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld serres, zijn de parelmoer gecoate en gemetalliseerde stoffen. Ze zorgen voor extra zon- en warmtewering.
De collectie bevat verschillende uni-, dessin- en structuurstoffen. Bovendien laat de collectie een groot aantal functionele stoffen zien zoals beeldschermgeschikt, vlamvertragend, vuilafstotend en vochtbestendig.

Duette
Een duette is een dubbel plisségordijn met een honingraatstructuur. Hierdoor zijn de koorden van het gordijn niet meer zichtbaar en isoleert de duette goed. Door de stabiliteit van de duette is het zeer geschikt voor grote ramen. De stoffen zijn leverbaar in actuele uni kleuren in lichtdoorlatende en verduisterende kwaliteiten.

Decoratief
De collectie bevat meerdere bijzondere stoffen. Zoals bijvoorbeeld de longcrush- en golfcrush met kreukeleffect, de plisséstof in zijdelook voor een luxueuze uitstraling en de plisséstof duokleur transparant. Bij deze stof zijn twee kleuren door elkaar geweven wat een prachtig resultaat geeft.

Inter-form levert de Plissé en Duette o.a. van de merken Bécé, Luxaflex en Verano.

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.Terug naar overzicht