• raamdeco_header2.jpg
  • raamdeco_header1.jpg
  • raamdeco_header4.jpg
  • raamdeco_header3.jpg
  • raamdeco_header5.jpg

Paneelgordijnen

Inter-form heeft een uitgebreide collectie paneelgordijnen. Deze zijn gemaakt van brede verticale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden. De collectie biedt een ruime keuze in transparante, uni, structuur en gedessineerde stoffen in diverse kleurstellingen.

Een gedeelte van de paneelgordijnstoffen is vlamvertragend. Bent u op zoek naar raamdecoratie voor een speciaal raam? Inter-form adviseert u hier graag over!

Collectie
De uni stoffen zijn mooi door hun eenvoud. Inter-form biedt een ruime keuze in kleuren en kwaliteiten. Bijzonder zijn de structuurstoffen, heel fijn of juist heel grof geweven. Voor extra reflectie van zonlicht en warmte kunt u kiezen voor een stof met parelmoercoating. Wenst u een diffuse lichtinval, dan kiest u voor één van de transparante stoffen of de ausbrenner stoffen. Het dessin op deze ausbrenner stoffen is transparanter dan de rest van de stof, wat een bijzonder effect geeft.

Toepassingen
Paneelgordijnen zijn mooi voor schuifpuien en grote raampartijen. Ook kunt u ze als scheidingswand gebruiken en op die manier één ruimte opdelen in twee. Zo kunt u bijvoorbeeld uw garderobe afscheiden van de hal of het kinderbed scheiden van de speelruimte. Daarnaast zijn paneelgordijnen ideaal te gebruiken om een rommelige kastenwand uit het zicht te laten verdwijnen.

Decoratief
Voor het optimaal afstemmen van het paneelgordijn op uw interieur, kunt u verschillende panelen in één gordijn combineren. Dit kan met verschillende uni kleuren of door combinatie van uni en dessin panelen. Zo heeft u altijd een uniek paneelgordijn.

Inter-form levert de Paneelgordijnen o.a. van de merken House of Happiness, Bécé, Luxaflex.

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.Terug naar overzicht