• raamdeco_header1.jpg
  • raamdeco_header4.jpg
  • raamdeco_header5.jpg
  • raamdeco_header3.jpg
  • raamdeco_header2.jpg

Gordijnen

Gordijnen zijn stijlvol en decoratief. Ze zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. Met een keuze uit meer dan 300 stoffen is de collectie eindeloos compleet. Bent u op zoek naar raamdecoratie voor een speciale kamer? Inter-form adviseert u hier graag over!

Gordijnen kleden uw kamer aan en zijn naast mooi ook heel praktisch. Ideaal voor als u raamdecoratie tot op de grond wenst. De uitgebreide collectie bevat 300 stoffen waaronder transparante stoffen maar ook chique corduroys en bijzondere chenille stoffen. De stoffen zijn wasbaar en voldoen aan strenge eisen op het gebied van kleurechtheid en krimp.

Collectie
De collectie biedt een groot aantal trendy stoffen. Voorbeelden hiervan zijn de tijdloze Oxford ruit en de felle uni's . Naast functionele stoffen zoals warmtewerende en vochtbestendige stoffen bevat de collectie ook structuurstoffen en bijvoorbeeld stoffen met suède look. Van alle stoffen uit de collectie kunt u ook vouwgordijnen en vaak paneelgordijnen bestellen. U kunt dus eindeloos combineren!

Uitvoeringen
De gordijnen zijn leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen; met plooien (enkele plooi, dubbele plooi en tri-plooi), lussen of ringen. De ringen zijn verkrijgbaar in 2 maten en in 5 kleuren. U schuift het gordijn met ringen op een roede of staalkabel.

Decoratief
Met embrasses kunt u het geopende gordijn stijlvol opnemen. Als extra accessoire kunt u een trekstang bestellen. U hoeft dan niet het gordijn vast te pakken bij het openen en sluiten. Zo voorkomt u beschadigingen en het vuil worden van de stof.
Een extra decoratief effect verkrijgt u door het gordijn te voeren met een zelfde stof of een andere stof uit de collectie. Bovendien krijgt het gordijn een voller aanzien. Alle gordijnen kunnen gevoerd worden.

Bediening
Automatische gordijnen bieden het summum aan comfort! U heeft de mogelijkheid om gelijktijdig of individueel, de gordijnen te bedienen naar elke gewenste positie. Groot voordeel van de Somfy elektrische gordijnrail is dat u nog altijd heel gemakkelijk het gordijn handmatig kunt openen en sluiten zonder beschadiging van de motor, rail of stof. Een prettig idee.

Niet thuis?
Het automatisch gordijn zal vanzelf openen en sluiten op geprogrammeerde tijden. Eventueel de mogelijkheid om sensoren in het scenario erbij te programmeren. Daarmee simuleert u dat er toch iemand aanwezig is wanneer u van huis bent. Een prettig gevoel.

Inter-form levert de Gordijnen o.a. van het merk House of Happiness.

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.



Terug naar overzicht