• raamdeco_header1.jpg
  • raamdeco_header4.jpg
  • raamdeco_header3.jpg
  • raamdeco_header2.jpg
  • raamdeco_header5.jpg

Lamellen

Inter-form biedt U een brede collectie lamellen. Door het ruime assortiment is er voor ieder interieur een passende oplossing, thuis én op de werkplek! Er is een breed scala aan sfeervolle kleuren en dessins. De Inter-form lamellen worden perfect voor u op maat gefabriceerd.

U kunt een keuze maken uit ruim 450 uitvoeringen. Hierbij maakt men onderscheid tussen textiel, aluminium en kunststof, van brede tot smalle lamellen, 52mm, 70mm, 89mm en 127mm. Ook kan bij kunststof lamellen een keuze worden gemaakt tussen recht en gebogen lamellen.Terug naar overzicht

Deur/raam situatie
Twee apart te bedienen verticale lamellen in één rail zijn uitermate geschikt voor een deur/raam situatie. Door het toepassen van één kantelmechanisme staan de lamellen altijd in gelijke stand.

Schuin oplopende ramen
Voor schuin oplopende ramen is een verticale jaloezie de uitkomst. De rail wordt in deze situatie schuin geplaatst.

Ronde ramen & erkersituaties
Voor ronde ramen en ronde of gebogen erkersituaties kunnen wij lamellen leveren die geheel voor u op maat gemaakt worden

Kleurencombinaties
Door meerdere kleuren in één verticaal lamellen te verwerken kunnen de lamellen optimaal op Uw interieur worden afgestemd.

Ketting en koord
Standaard wordt een Inter-form lamellen geleverd met bedieningskoord en kantelketting.

Koord en elektrisch kantelen
Het openen en sluiten van de jaloezie gebeurt door middel van koord. Het kantelen van de lamellen gebeurt door middel van een afstandsbediening voor extra bedieningsgemak.

Volledig elektrische bediening
Zowel het openen en sluiten van de lamellen als het kantelen van de lamellen gebeurt elektrisch. Bediening is mogelijk met een afstandsbediening, schakelaar of volledig automatisch gestuurd.

Inter-form levert de Lamellen o.a. van de merken Bécé, Luxaflex en Verano.

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.

Terug naar overzicht