• raamdeco_header2.jpg
  • raamdeco_header4.jpg
  • raamdeco_header3.jpg
  • raamdeco_header1.jpg
  • raamdeco_header5.jpg

Horren

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Inter-form is dé specialist op het gebied van alle soorten horren. De horren worden voor u op maat gemaakt van alleen de beste materialen en zijn in princiepe voor ieder type raam of deur leverbaar.

In een oogopslag

  • bescherming tegen insecten
  • voor ieder raam of deur
  • verschillende profiel- en gaaskleuren

Vaste raamhor

Type Standaard: op maat voor u gemaakt.
Vaste raamhorren zijn vooral gemakkelijk. De smalle profielen waarin het horgaas zich bevindt, passen op vrijwel elk raamkozijn en vallen nauwelijks op. Bovendien kunnen vaste horren in afwijkende vormen en kleuren (RAL) worden besteld. De vaste hor is standaard voorzien van twee kleine scharnieren, een handgreep en magneetsluiting.Terug naar overzicht

Raamrolhor Super
bestand tegen wind en tocht.
Een topklasse rolhor die bijzonder geschikt is voor buitenmontage op een winderige plek of raamopening waar snel tocht ontstaat. Het horgaas is in de geleiders rond een stift aangebracht, waardoor de gaasafdichting onder alle weersomstandigheden gewaarborgd blijft. Een zachte afdichting onderaan de treklijst voorkomt dat insecten naar binnen kruipen.

Inzethor
De oplossing voor elk type draai-kiepraam
De inzethor is verreweg de meest elegante hor die u zich kan wensen. De slimme oplossing voor elk type draai-kiepraam. De inzethor kan in een handomdraai worden geplaatst en is met hetzelfde gemak weer uitneembaar. Drie verschillende profieldieptes maken de pasvorm perfect. Het uiterst smalle profiel valt vrijwel onzichtbaar weg in het raamkozijn.

Inklem- of voorzetunit Raamplissé
Strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas. Samen met de
Plisséhordeur zorgt de inklem UNIT raamplissé voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten.
Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de inklem UNIT raamplissé bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. In verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe uitstraling.

De inklem UNIT kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor 'in de dag' montage. De voorzet UNIT is voor 'op de dag' montage. Bediening van boven naar beneden is niet aan te raden i.v.m. vervuiling en uitzakken van het gaas. Het frame is door de veerclips eenvoudig te verwijderen. De hor is dus uitneembaar bij de schoonmaak.

Rolhordeur Prestige: de absolute topklasse
De absolute topklasse op het gebied van rolhordeuren. De fraaie vormgeving en het bedieningsgemak is onvergelijkbaar met andere rolhordeuren. Of het nu gaat om de unieke gaasgeleiding, de bij het openen instelbare stoppunten, de spanjoletsluiting, de automatisch door borstels gereinigde geleiders of de toegepaste duurzame materialen: in de ontwikkeling van de Prestige heeft Luxaflex het allerbeste op rolhorgebied samengebracht.

Plisséhordeur
Plissé: de 3e dimensie in hordeuren.
Naast de beproefde vaste hordeur en rolhordeur is er nu ook de hordeur met plissé gevouwen gaas. Het bijzondere plissé gevouwen gaas van deze hordeur geeft een extra dimensie aan uw interieur. De lage geleidingsrail op de drempel (slechts 3 mm) biedt u veel comfort. De Plisséhordeur met het speciale design en het unieke geplisseerde gaas is een hoogwaardig product dat geïmporteerd wordt vanuit Japan. In het zomerseizoen de frisse lucht binnen en insecten buiten; in de winter kunt u de hordeur eenvoudig verwijderen en opbergen.

Plisséfit
De Plisséfit heeft de goede eigenschappen van de Japanse plisséhordeur gecombineerd met de wensen en eisen van de westerse markt. Het resultaat is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur. De Plisséfit is zonder extra hulpprofielen direct in- en op de dag te plaatsen, het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onblemmerende doorgang.

Schuifhordeur Enkele uitvoering:
geruisloos en effectief
Serredeuren, schuifpuien, balkondeuren of openslaande deuren zijn uitermate geschikt voor een schuifhordeur. De aluminium profielen rollen geruisloos heen en weer op rails, waarmee het bedieningsgemak optimaal is. Voor de toepassing van een enkele schuifdeur is aan één zijde van de deuropening voldoende ruimte nodig voor de opzij geschoven deur.

Schuifhordeur De dubbele uitvoering: indrukwekkend mooi:
Een dubbele schuifhordeur staat bijzonder chique en is uitermate geschikt voor een grote, glazen schuifpui met brede doorgang. Vanzelfsprekend heeft u bij deze opstelling aan weerskanten van de deuropening voldoende ruimte nodig om de deuren opzij te schuiven. Is dat niet het geval, kijk dan bij schuifhordeur dubbel over.

Inter-form levert de Horren o.a. van de merken Unilux en Luxaflex.

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.


Terug naar overzicht