• raamdeco_header2.jpg
  • raamdeco_header3.jpg
  • raamdeco_header4.jpg
  • raamdeco_header5.jpg
  • raamdeco_header1.jpg

Velux dakramen

Een Velux dakraam is een begrip. Velux levert al meer dan 60 jaar kwalitatief hoogwaardige dakramen. Dankzij de ongeƫvenaarde productkenmerken kunt u genieten van de ideale combinatie van heel veel daglicht, frisse lucht en een groots uitzicht. Kortom de perfecte omstandigheden voor uw woning.

Ruime keuze
Het begon ruim 60 jaar geleden met 1 type en formaat houten dakraam. Inmiddels heeft u keuze uit ruim 14 standaard formaten en 7 verschillende typen dakramen. En alle dakramen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hierdoor is een Velux dakraam meer dan alleen een dakraam. Het is een tot in de puntjes doorontwikkeld product dat daglicht, ventilatie en uitzicht onder het schuine dak brengt.

Voorop met intelligente oplossingen
Velux loopt voorop met intelligente, geautomatiseerde oplossingen. In het Home Automation assortiment zijn hiervoor verschillende Velux producten beschikbaar. Kijk bijvoorbeeld naar de INTEGRA dakvensters, ongetwijfeld het meest geavanceerde dakvenster op de markt. Met 1 druk op de knop bedient u alle Velux dakvensters en accessoires. INTEGRA brengt u extra gemak en eenvoud.

Raamdecoratie
Uiteraard beschikken wij over de volledige collectie Velux raamdecoratie, die uw dakvenster helemaal compleet maakt!
Of het nu verduisterend, decoratief of zonwerend moet zijn, Inter-form heeft voor alle situaties de beste oplossing!
Klik hier voor onze actuele prijzen incl. Standaard Montage

Offerte op maat
Wij komen graag bij u thuis voor een passende offerte op maat!Terug naar overzicht