• rolluiken_header1.jpg

Rolluiken

Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid. Ze weren de zon, het licht, de warmte en kou, het geluid, de inkijk en inbrekers. Bovendien kunnen ze worden aangebracht bij renovatie, bestaande bouw en nieuwbouw. Rolluiken zijn de beste vorm van warmte- en lichtwering.

Afhankelijk van de behoeften kan er voor worden gekozen de nadruk te leggen op lichtinval, geluidsisolatie of inbraakvertraging. Eigenlijk is het de beste vorm van zonwering die er bestaat. Onze collectie rolluiken is zeer uitgebreid en bestaat uit voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en rolpoorten.Terug naar overzicht


Voorzetrolluiken
Voorzetrolluiken met lamellen in aluminium of staal, geïsoleerd. Een geperfectioneerde techniek voor een gemakkelijke montage achteraf. Functioneel en een mooie vormgeving. Een mooie afgeschuinde kast voor een betere lichtinval of een elegante afgeronde kast voor een moderne woonstijl. Volledig verduisterd of toch nog een beetje lichtinval. U beslist zelf.

Inbouwrolluiken
Rolluiken kunnen ook ingebouwd worden bij nieuw te bouwen woningen, met of zonder ingebouwde dubbelwandige aluminium kast. Ook bij renovatie kan gekozen worden voor een opbouwkast bovenop het raam. Voor de lamellen kunt u kiezen uit geïsoleerde aluminium of stalen lamellen.

Rolpoorten
Voor grotere openingen of garagedeuren kunt u gebruik maken van de sterke 55 mm of 77 mm lamellen. Deze bestaan in geïsoleerd aluminium en staal. De montage gebeurt achteraf of wordt meteen ingebouwd. Elektrische bediening is hier aanbevolen, met of zonder afstandsbediening.

Maatwerk
Rolluiken zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maatvoering, bedieningsvorm en kleurencombinatie. Per situatie wordt met u gezocht naar de meest geschikte en meest harmonieuze uitvoering. Uw wensen en smaak blijven in dit alles centraal staan.

Belangrijkste eigenschappen van rolluiken:

iconen rolluiken

Bediening
Rolluiken kunnen handmatig worden bediend met band- of koordopwinder, staaldraad windwerk of draaistang bediening. Handbediening bevindt zich vanwege de veiligheid altijd binnen. Rolluiken kunnen elektrisch worden bediend met draaischakelaar, drukschakelaar, afstandsbediening, tijdschakelaar of sleutelschakelaar.

Inter-form levert kwalitatief hoogwaardige elektrische aandrijvingen, schakelmateriaal en besturingen voor de elektrische bediening van de rolluiken van het merk Somfy. Dankzij de RTS technologie bieden wij naast de traditionele schakelaar een volledig assortiment van draadloze besturingen. Een draadloze schakelaar, een afstandsbediening in een stijlvolle versie in zilvertint of zelfs één die water- en schokbestendig is, u heeft de keuze.

Inter-form verkoopt de rolluiken o.a. van de merken Verano en Roma.

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.

Terug naar overzicht