• zonwering_header1.jpg
  • zonwering_header6.jpg
  • zonwering_header3.jpg
  • zonwering_header7.jpg
  • zonwering_header2.jpg
  • zonwering_header4.jpg
  • zonwering_header5.jpg

Zonwering

Inter-form heeft een uitgebreidt assortiment zonwering. Voor binnen en buiten voor terras en serre. Bekijk hier enkele voorbeelden.
Heeft u vragen? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom!

Knikarmschermen

De voorloper van de knikarmen was het glij-armscherm. Deze was als terrasscherm bedoeld en wordt nu nog heel af en toe toegepast op plaatsen waar een knikarm niet geplaatst kan worden. De knikarmschermen worden nu veel toegepast.

Lees verder

Pergola zonwering

De pergola zonwering Pergolino is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij een grote breedte gecombineerd kan worden met een extra grote uitval. De doordachte constructie gecombineerd met sublieme techniek zorgen voor jarenlang schaduwplezier. Doordat de aan de muur gemonteerde kast ondersteund wordt door de horizontale liggers, die op hun beurt weer op de verticale staanders rusten, ontstaat een zeer stevige constructie die toch een geringe muurbelasting en een grote windvastheid geeft. 

Lees verder

Screens

De screen, ook wel vlakhangende zonwering genoemd, werd aanvankelijk ontworpen voor zakelijke projecten zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Maar al spoedig werd de screen ook met succes toegepast bij woningen.

Lees verder

Serre- en verandazonwering

Uiterst doeltreffende zonwering. Hoge temperaturen in uw veranda of serre behoren hiermee tot de verleden tijd. U bepaalt zelf de warmte en lichtinval.

Lees verder

Markiezen

Een van de oudste vormen van zonwering zijn toch wel de markiezen. Nog altijd een sieraad aan de gevel. Markiezen geven uw pand een sfeervolle en authentieke uitstraling. Door de klassieke vorm van een markies dringt er ook via de zijkanten van uw raam geen zonlicht uw huis binnen. 

Lees verder

Uitvalschermen

Uitvalschermen geven een sublieme bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ze zijn geschikt voor elk type raam, waar een doorloop onder het scherm niet nodig is. Door de functionaliteit en bedrijfszekerheid worden uitvalschermen ook vaak toegepast bij hoge gebouwen, zoals kantoren en ziekenhuizen. 

Lees verder

Markisolettes

In wijken die gebouwd zijn in de stijl van de jaren 30 komen veel hoge, smalle ramen voor. De laatste jaren zien we dit ook steeds vaker voorkomen bij nieuwbouw. Deze hoge, smalle ramen vragen om een speciaal type zonwering: de Markisolette.

Lees verder