• zonwering_header2.jpg
  • zonwering_header6.jpg
  • zonwering_header4.jpg
  • zonwering_header7.jpg
  • zonwering_header1.jpg
  • zonwering_header5.jpg
  • zonwering_header3.jpg

Pergola zonwering

De pergola zonwering Pergolino is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij een grote breedte gecombineerd kan worden met een extra grote uitval. De doordachte constructie gecombineerd met sublieme techniek zorgen voor jarenlang schaduwplezier. Doordat de aan de muur gemonteerde kast ondersteund wordt door de horizontale liggers, die op hun beurt weer op de verticale staanders rusten, ontstaat een zeer stevige constructie die toch een geringe muurbelasting en een grote windvastheid geeft. 

Elegant vormgegeven
De elegant vormgegeven en geheel gesloten cassette wordt door middel van stevige gietaluminium kombeugels aan de muur bevestigd. Door de uitgekiende constructie van deze kombeugels kan de cassette, en hierdoor dus het hele systeem, kantelen en kan men dus de hellingshoek op eenvoudige wijze aanpassen.
Eenmaal volledig in de cassette verdwenen is het doek optimaal beschermd tegen weersinvloeden en blijft daardoor jarenlang mooi.

Ligger en staanders
De positie van de liggers, en hiermee dus ook die van de staanders, kan men nog zelf aanpassen. Hiermee ontstaat de vrijheid die soms nodig is voor de positiebepaling van de staanders. Deze blijven immers permanent in het zicht, net als de liggers, ook als het doek volledig in de cassette opgeborgen zit.

Uitvoering
Standaard leverbaar in breedtes vanaf 3 meter tot en met een maximum van 7 meter uit één stuk en gekoppeld met eventuele regengoot tussen de doeken, tot hoever u wenst. Uitval leverbaar vanaf 2,5 meter tot en met een maximum van 7 meter. Vanaf een uitval van 6,5 meter altijd uitgevoerd met een 3de ligger. Materiaal kleur naar keuze uit ± 10 classic color collectie en optioneel uit alle RAL kleuren. Er is keuze uit een collectie van honderden hoogwaardige Acryl doeken.

Bediening
De bediening van dit luxe zonweringssysteem is uiteraard van dezelfde klasse. Uitsluitend elektrisch bedienbaar door middel van een betrouwbare Somfy RTS motor en een luxe Pure of Lounge handzender.

Inter-form verkoopt de Pergola zonweringen o.a. van de merken Stobag, Rainbow, Brustor en Weinor

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.

Terug naar overzicht