• zonwering_header6.jpg
  • zonwering_header7.jpg
  • zonwering_header3.jpg
  • zonwering_header2.jpg
  • zonwering_header4.jpg
  • zonwering_header5.jpg
  • zonwering_header1.jpg

Knikarmschermen

De voorloper van de knikarmen was het glij-armscherm. Deze was als terrasscherm bedoeld en wordt nu nog heel af en toe toegepast op plaatsen waar een knikarm niet geplaatst kan worden. De knikarmschermen worden nu veel toegepast.


Met een knikarmscherm creëert u een gezellig terras. In een handomdraai rolt het scherm uit en geniet u van de zon, terwijl u in de schaduw zit. Bovendien blijft het tijdens een heerlijke zomeravond langer warm door de beschutting van het zonnescherm. En niet te vergeten: een zonnescherm gaat verkleuring van uw meubels tegen en houdt het binnen koel.

In onze showroom in Hoorn hangen nagenoeg alle zonneschermen overzichtelijk en hebben we grote doekstalen, zodat u in alle rust uw keus kunt maken.Terug naar overzicht

Enkele voorbeelden uit ons assortiment zijn:

Semi cassette scherm Porto
De Porto® is één van de vele schermen uit het Verano® assortiment. Het is een uitstekend semi cassettescherm met een mooie afgeronde voorlijst en bovenkap. Door een perfecte aansluiting van de voorlijst met de bovenkap wordt voorkomen dat het doek aan de voorzijde vervuild.

Stabiele techniek
De Porto® is in schuinte traploos in te stellen van 5° tot 30°. Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras. De uitval is 200, 250, of 300 cm.

Cassette scherm Salou ( onze actie topper )
De Salou® is één van de top schermen uit het Verano® assortiment. Het is een cassettescherm met een slank gelijnde voorlijst en behuizing. Hierdoor wordt uw doek beschermd tegen allerlei weersinvloeden van buitenaf.

Stabiele techniek
De Salou® is in schuinte traploos in te stellen van 5º tot 25º . De uitval is 200, 250, of 300 cm.

Cassette scherm Ibiza Cassette Plus ( onze actie topper )
De Ibiza cassette Plus® is één van de top schermen uit het Rainbow® assortiment. Het is een cassettescherm met een robuste ronde voorlijst en behuizing. Hierdoor wordt uw doek beschermd tegen allerlei weersinvloeden van buitenaf.

Stabiele techniek
De Ibiza cassette Plus® is in schuinte traploos in te stellen van 5º tot 25º . De uitval is 200, 250, of 300 cm.

Cassette scherm Ipanema
De Ipanema® is één van de top schermen uit het Verano® assortiment. Het is een compact cassettescherm met een slank gelijnde voorlijst en bovenkap. Ook ideaal bij plafond montage. Zelfs bij geheel open scherm is de oprolbuis niet zichtbaar.

Stabiele techniek
De Ipanema® is in schuinte traploos in te stellen; bij wandmontage van 5º tot 70º en bij plafondmontage van 17º tot 70º. Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras. De uitval is 200, 250, of 300 cm.

Cassette scherm Marseille
De Marseille® is één van de exclusieve schermen uit het Verano® assortiment. Het is een compact cassettescherm met een fraai ontworpen voorlijst en behuizing.
Stabiele techniek
De Marseille® is in schuinte traploos in te stellen bij wandmontage van 0° tot 80° en bij plafondmontage van 5° tot 90°. Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras. De uitval is 200, 250, 300 of 350cm.

Cassette scherm Cannes
De Cannes® is één van de vele schermen uit het Verano® assortiment. Het is een uitstekend cassettescherm met duitse techniek en vormgeving. Een compact en fraai afgeronde voorlijst. Speciaal voor grotere breedtes, zelfs tot meer dan 1200 cm. Ingebouwde verlichting is extra optie.

Stabiele techniek
De Cannes® is in schuinte traploos in te stellen van 15º tot 30º. Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras.De uitval varieert van 200, 250, 300, 350 tot 400 cm.

Brustor B-25 en B-25 ELITE "Robuust en tegelijkertijd elegant"
De Brustor B-25 Elite is een volledig gesloten cassette scherm, gebaseerd op de originele B-25 en is uitermate geschikt voor grotere uitvallen. Dankzij de aluminium gegoten zijplaten heeft de B-25 Elite een elegante afwerking. Deze zonwering beschikt daarom over zwaardere knikarmen van 71 mm hoog met 4 kabels waardoor er nog betere doekspanning ontstaat.

Brustor B-29
De B-29 is een stijlvolle variant op de B-25 met specifieke toepassingen. De B-29 is een knikarmscherm met dubbele uitval en uinieke omdat hij volledig in een gesloten cassette past. Het scherm is de ideale oplossing tegen de laagstaande zon, voor balkons, of wanneer een naar buiten draaiende deur een normale doekhelling belemmert.

Brustor B-25 Prestige
De B-25 Prestige is dé nieuwste topversie in het B-25 gamma. Standaard is dit scherm uitgerust met nieuwe ontwikkelde windklasse 3 armen, tot 6 beaufort!
Deze nieuwe armen met 4 kabels beantwoorden aan de hoogste Europese normen (CE). Ter hoogte van de elleboog heeft elke prestige arm een ingebouwde Led verlichting, waardoor je ook 's avonds van je scherm kunt genieten.
Tenslotte kan je het scherm en de verlichting eenvoudig bedienen met een afstandsbediening.
De B-25 Prestige is beschikbaar in alle RAL kleuren. Een breedte van 14 m en met een uitval van 3,00 - 3,50 of 3,75m. Er is keuze uit een collectie van honderden hoogwaardige Acryl doeken.

Brustor B-38
De Brustor B-38 is een exclusief knikarmscherm met een oprolbare volant. Uniek aan de B-38 is het feit dat de volant volledig verdwijnt in de voorlijst waardoor het scherm een zeer mooie en elegante look krijgt. De B-38 is verkrijgbaar tot een breedte van 6 m met een maximale uitval van 3,50 m.

De volant kan naar gelang de doekkeuze tot maar liefst 130cm uitrollen, zodat dit scherm een perfecte bescherming biedt bij een laagstaande zon.
Voor de volant kan de klant kiezen uit een acryldoek, soltis 86, soltis 92 of soltis air. De B-38 inclusief de oprolbare volant kunnen makkelijk bediend worden door middel van een afstandsbediening.

Inter-form verkoopt de knikarmschermen van o.a. de merken Verano, Brustor, Rainbow, Luxaflex Outdoor en Weinor in ons assortiment.

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.

Terug naar overzicht