• zonwering_header3.jpg
  • zonwering_header4.jpg
  • zonwering_header7.jpg
  • zonwering_header2.jpg
  • zonwering_header6.jpg
  • zonwering_header5.jpg
  • zonwering_header1.jpg

Serre- en verandazonwering

Uiterst doeltreffende zonwering. Hoge temperaturen in uw veranda of serre behoren hiermee tot de verleden tijd. U bepaalt zelf de warmte en lichtinval.

Verano
In ons assortiment bevinden zich de twee types verandazonwering van Verano: V600 Helsinki® en de V610 Oslo®. Beiden bevinden zich aan de bovenzijde van de veranda, serre of terrasoverkapping. Op deze manier kunt u heel effectief zelf de warmte en lichtinval bepalen.

Zonweringdoek
De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling. Daarom biedt Inter-form u een breed assortiment. U maakt uw persoonlijke selectie.

Brustor
De BRUSTOR B-126 is een zonwering met zijgeleiding voor veranda's en serres in glas of polycarbonaat. Bij de BRUSTOR B-126 XL verlegt u via uitschuifbare zijgeleiders de schaduwgrens tot 1,25 meter buiten de veranda (optionele extensie). In de zelfdragende, volledig gesloten kast zijn alle elementen ondergebracht die een feilloze werking van dit unieke systeem waarborgen. De speciaal ontworpen kast voorkomt het inrollen van bladeren en vuil in het doek.
De BRUSTOR B-126 wordt op maat gemaakt, heeft een elektrische bediening en is eenvoudig plaatsbaar. De stevige U-vormige geleiders zorgen ervoor dat het doek tot in de geleiders komt zodoende dat er zich geen lichtspleet vormt.
Bij grotere afmetingen zorgt een extra doekondersteuning ervoor dat het doek niet gaat doorhangen. Standaard gemonteerd vanaf 5,00 m uitval, 5,00 m breedte of 18 m2 doekoppervlakte.
De B-126 wordt gekoppeld vanaf 5,00 m breedte. De vormgeving van de geleiders garandeert dat er geen lichtinval is tussen doek en geleiders.

De BRUSTOR B-127 is een nieuw flexibel veranda systeem waarbij de geleiders tot ongeveer 1 m naar binnen toe geplaatst kunnen worden. Het grote voordeel hierbij is dat de B-127 heel makkelijk en snel geplaatst kan worden. Veranda's met afgeschuinde hoeken kunnen nu ook volledig bedekt worden.
De B-127 is leverbaar met een maximale breedte van 6 m en met een maximale uitval van 5 m. Naast de standaard versie is er voor de B-127 eveneens een extensie beschikbaar (optie).

Naast de B-127 is er ook een complete pergola beschikbaar met dezelfde technische kenmerken.
Dit systeem wordt geleverd met verticale palen en muurbevestigingen en is eenvoudig te monteren.
Het doek staat onder permanente spanning en is dus door zijn ondersteuning ook perfect met regen en wind te gebruiken.

Weinor
De Weinor Sottezza is een ondergemonteerde serrezonwering en biedt een huiselijke sfeer en bescherming tegen verblinding en warmte. Door de positionering onder het glas heeft het als voordeel dat uw doek altijd schoon blijft.Het is altijd inzetbaar wanneer er, in de Glasoase® of onder een ander glazen terrasdak, voldoende lucht kan circuleren. Ondanks zijn hoge belastbaarheid blijft het design van de Sottezza esthetisch en slank. Technisch perfect op terrasdaken afgestemd. Standaard leverbaar in ± 47 RAL kleuren en een een zeer ruime doekcollectie.

Sottezza LED – LED-verlichting traploos dimbaar met WeiTronic
De Sottezza LED zorgt voor een sfeervolle verlichting onder het terrasdak. De lichtbalk is met zijn kleur op de Sottezza afgestemd.

Inter-form verkoopt verandazonwering van Verano, Weinor, Brustor en Stobag.

Bezoek onze showroom voor de modellen. Wij geven u graag uitvoerig advies en een prijsindicatie.Terug naar overzicht